Onze Selectie

Opus One

Opus One staat voor ‘’eerste meesterwerk’’, in de muziek veelal gebruikt voor de mooie eerste klassieke stukken gecomponeerd door de muzikale meesterbreinen zoals Mozart, Beethoven, Vivaldi etc.
De specialisten van PhaseLux hebben na uitvoerige engineering en testen , voor U ook zo’n “eerste meesterwerk’’, namelijk het PhaseLux Opus One 420 Wp Full Black TOPcon Dubbelglas Bi faciaal zonnepaneel met een efficiëntie van maar liefst 21,80% op de markt gebracht.
Meer info over het PhaseLux Opus One paneel vindt u onder “Our Selection’’.

SYMPHONY

Ook bekend in de muziekwereld is een Symphony wat staat voor ‘’Harmonie van Samenwerkingen’’.
Vanuit die gedachte is het PhaseLux Symphony 400 Wp  Dubbelglas HJT Dubbelglas Bi faciaal zonnepaneel met een efficientie van maar liefst 21,96% ontwikkeld en op de markt gebracht.
Een samenwerking bestaande uit krachtige bi faciale kristallijne cellen die doormiddel van de Hetero Junctie Technologie(HJT) voorzien zijn van een flinterdun laagje amorfe silicium.
Door deze toevoeging leveren de Symphony panelen bij diffuus(minder) licht reeds stroom op, daar waar de normale kristallijne cel nog in ruste is, en U dus nog een betere opbrengst heeft gedurende de dag maar ook gedurende het jaar en de lange levensduur van het paneel door.
Meer info over het PhaseLux Symphony paneel vindt u onder “Our Selection’’.

OUR PROMISE

Door regelmatig uitwisselen van  ideeën met onderzoeksinstituten, partners en onze klanten, zal PhaseLux altijd  gericht zijn op de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Met veel discipline en het streven naar perfectie en  zijn we dagelijks bezig, niet alleen de hoogste efficiëntie te behalen maar de panelen zo samen te stellen dat ze een lang leven beschoren zijn.

Om de panelen bij u te plaatsen en aan te sluiten zodat u lang en veilig plezier heeft van uw investering werkt PhaseLux uitsluitend samen met premium partners.
Deze premium partners worden door ons begeleidt en up to date gehouden zodat zij ook werken volgens ons principe  ‘’de aan ons bekende laatste stand der techniek’’.

FAQ

Hoe werken zonnepanelen precies?

Zonnepanelen zetten zonlicht om naar elektriciteit. Zo kun je in je eigen stroombehoefte voorzien. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Wanneer er zonlicht op het paneel valt, ontstaat er een spanningsverschil tussen de bovenkant en onderkant van de zonnecellen. Er gaat dan een stroom lopen: gelijkstroom. Gelijkstroom is niet geschikt voor apparaten in huis en wordt daarom door een omvormer omgezet naar wisselstroom. Deze wisselstroom gaat naar de meterkast en wordt zo gebruikt voor jouw eigen energie, opgeslagen of terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

De investering in zonnepanelen levert je veel voordelen op:

Bespaar op je energiekosten;

Lever een bijdrage aan een betere, duurzame wereld;

Risicovrij rendement op je spaargeld;

Verbeter het energielabel van je woning;

Verhoog de waarde van je woning;

Lange levensduur en weinig onderhoud;

Welke type zonnepanelen zijn er?

Er zijn twee basis types zonnepanelen die verschillen in materiaal, vermogen, levensduur en kwaliteit. Traditionele glas-folie zonnepanelen zijn gemaakt van gehard glas aan de voorzijde van het paneel en kunststof foliecomposiet (plastic) aan de achterzijde. Glas-glas zonnepanelen zijn aan beide kanten van het paneel voorzien van een glazen plaat, die de zonnecellen veel beter beschermen tegen omgevingsfactoren, zoals warmte en vocht. Glas-glas zonnepanelen hebben dan ook een langere levensduur, hogere opbrengst en betere garantievoorwaarden.

.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen bieden een betere bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals warme en vocht. De kwaliteit van deze panelen ligt een stuk hoger dan bij glas-folie zonnepanelen. Daardoor gaan glas-glas zonnepanelen langer mee, hebben een hogere opbrengst en betere garantievoorwaarden.

BEZOEK ONZE FAQ PAGINA